top of page

LEDEN VERTELLEN

Heehoi! Mijn naam is Hilde en ik ben tweede jaars lid bij deze mooie vereniging. Voordat ik lid werd, miste ik het om mensen in de buurt te hebben die altijd wel enthousiast zijn voor een koffietje doen, borrelen of een goed gesprek. Mensen die altijd in zijn voor gezelligheid en een goed gesprek  heb ik hier op de vereniging zeker gevonden! Ondanks een periode waarin minder kon, verbaasde ik mezelf over de creativiteit waarmee toch van allerlei activiteiten werden georganiseerd. Ik kan met overtuiging zeggen dat ik een top jaar heb gehad, wat dat betreft. Dit gun ik iedereen, ik hoop dat jij komend jaar ook zo'n topjaar mag hebben:)!

Hilde - 2e jaarslid

WhatsApp Image 2022-08-08 at 12.04.01 PM.jpeg

Ik ben Tijmen en heb bij NSR al twee jaar de mooiste tijd van mijn leven. In mijn eerste jaar studie dacht ik veel tijd over te hebben waardoor ik gelijk lid wilde worden om zo van het studentenleven te gaan genieten en tegelijkertijd God hierbij te betrekken. Het vertaalt zich naar twee keer in de week in de soos dorst lessen, wijsheid vergaren en banden voor het leven vormen. Ik zie je in de EW om in deze voetsporen te treden!

Tijmen - 2e jaarslid

Hey! Ik ben Joshua en nu eerstejaars lid bij NSR. Na mijn eerste studiejaar miste ik de sociale contacten in Rotterdam en besloot ik om samen met wat vrienden ons aan te melden bij NSR. Hier heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van gehad. Ik dacht eerst dat ook een christelijke studentenvereniging vooral zou draaien om zuipen en gezelligheid, maar achteraf kijk ik hier heel anders op terug. Ik merk dat NSR naast veel nieuwe vriendschappen, goede gesprekken en gezellige avonden, ook veel op geloofsgebied voor mij en andere heeft betekent. Het is voor mij echt een toevoeging op mijn studententijd en ik hoop dat dit ook voor jou zo mag zijn! Hopelijk tot snel!!

WhatsApp Image 2022-08-04 at 9.19_edited.jpg

Joshua - 1e jaarslid

Hoihoi! Leuk dat je op de site van de mooiste vereniging van Rotterdam bent beland! Ik ben Lotte, momenteel tweedejaars lid bij NSR. Nadat ik mijn eerste jaar Geneeskunde achter de rug had als student die nog thuis woonde en vrijwel niemand kende in Rotterdam, had ik ontzettend veel behoefte aan een hoop leuke mensen om me heen met wie ik gezellige dingen kon doen en ook de diepgang op kon zoeken. Deze dingen heb ik zeker gevonden bij NSR! Ik heb heel veel fantastische nieuwe vrienden gemaakt, veel over het geloof en over mezelf geleerd en een geweldige tijd gehad tot nu toe. Dat gun ik jou ook! Hopelijk zie ik je snel een keer op de soc!

Lotte - 2e jaarlsid

WhatsApp Image 2022-08-03 at 5.08.28 PM.jpeg

Hey! Ik ben Ruth en tweedejaars lid bij NSR. Midden in een pandemie, miste ik de sociale contacten en was ik op zoek naar meer diepgang in het geloof. Bij NSR heb ik deze combinatie van ‘Bijbel en een drankje’ gevonden en ben ik inmiddels heel wat fijne vriendschappen rijker. Ik geniet nu al van alle contacten, dispuutsavonden, koffietjes en dinnerdates die de vereniging biedt en ik kijk uit naar de mooie tijden die er nog gaan komen. Hopelijk ben jij daar ook bij!

Ruth - 2e jaarslid

WhatsApp Image 2022-08-08 at 6.06.03 PM.jpeg

Hii, ik ben Tirza eerstejaars lid bij NSR. Voordat ik lid werd, was ik al een aantal keer langs geweest en sprak de sfeer mij heel erg aan, wat mij overtuigde om lid te worden bij NSR. Hier heb ik in korte tijd hechte vriendschappen opgebouwd. Ik heb de mooiste avonden beleefd, zowel goede feestjes als leuke gesprekken gehad. Wil je genieten van je studententijd, hou je van een feestje maar vind je een goed gesprek op z'n tijd ook leuk, kom dan gezellig langs voor een biertje!

Tirza - 1e jaarslid

Hallo ik ben Joël Allemekinders en 2ste jaars bij Navigators Rotterdam. De voornaamste reden dat ik lid wilde worden bij NSR was dat ik nieuwe vriendschappen wilde maken, in een stad waar ik toendertijd niemand kende. Nu heb ik dit zekerweten kunnen vinden, waardoor ik helemaal blij ben met de keuze om lid te worden. Ondanks corona was het nog steeds top, zo had je tijdens de corona tijd veel activiteiten die je samen kon doen met de vereniging. En probeerde je het dispuut zoveel mogelijk te zien als het maar kon, waardoor ondanks corona geweldige jaren heb gehad. Met veel borrels, diepgang en vriendschappen voor het leven, ik raad het iedereen aan!

 

Hopelijk spreek ik je ooit onder het genot van een pilsje op de sociëteit, tot dan

Joël - 2e jaarslid

Hoi! Ik ben Loïs, tweedejaars psychologiestudent. Ik heb besloten lid te worden bij NSR nadat ik met iemand op de soc een leuk gesprek had tijdens een borrel. Hij was ontzettend enthousiast over NSR, hierdoor werd ik nieuwsgierig naar de vereniging. Nu ik zelf lid ben snap ik volledig waarom hij zo enthousiast was. We doen bij NSR veel verschillende activiteiten zoals: borrels, spelletjesavonden, vrijwiligers avonden, bijbelstudies, vakanties en weekendjes weg. Kortom, het is een hoop gezelligheid met heel veel leuke mensen.

Loïs - 2e jaarslid

bottom of page