top of page

Koptekst 1

Leden voorstellen

Hey! Mijn naam is Jasmijn en ik zit nu in mijn tweede jaar van NSR.

Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om lid te worden, maar tijdens de Eurekaweek was de sfeer zo leuk dat ik me spontaan heb ingeschreven.  

Dat was een hele goede keuze, want tot nu toe heb ik een ontzettend leuke tijd beleefd, vriendschappen opgebouwd en de mooiste herinneringen meegemaakt! Daarnaast heb ik echt een goede relatie met God mogen opbouwen, mede door de wijsheid van de leden.

Tot in de EW om hier meer van te proeven!

Jasmijn, 2e jaarslid

Hey, ik ben Anouk, eerstejaars lid bij NSR. Nadat ik vorig jaar een bachelor afgerond had realiseerde ik me dat door de coronatijd het studentenleven een beetje aan mij voorbij was gegaan. Daarom ben ik in Rotterdam gaan wonen en lid geworden bij NSR. Gezellig met een groep studenten uit dezelfde stad optrekken, de diepte ingaan maar ook af en toe een drankje doen. Ook bouw je in een korte tijd hechte vriendschappen op waar je lief en leed mee kan delen.

We doen veel leuke activiteiten samen zoals een weekend weg, een wijnproeverij en gaan naar leuke feesten.

Daarbij bezoeken we samen een kerkdienst en zijn we veel op de soc te vinden voor een goed gesprek en een lekker drankje.

Hopelijk zie ik jou ook snel op de soc voor een biertje!

Anouk, 1e jaarslid

8ef80598-3a37-4c21-8e3e-4b03b79600ca.jpg

Evie, 1e jaarslid

Hoii!

Ik ben Evie, eerstejaars lid bij NSR. 
Fun fact: ik zou eigenlijk twee jaar geleden al lid worden, maar dacht het toch niet te kunnen combineren met studie. Toch bleef het me altijd trekken en ben ik dan dit jaar éindelijk erbij gekomen:). Tot nu toe is NSR voor mij een plek met een overvloed aan hele leuke, hele verschillende mensen. Ik vind het megamooi dat er een plek is waar mensen Jezus kunnen leren kennen en Hem bekend maken binnen de studentenwereld. NSR biedt voor mij heeele leuke feestjes, nieuwe connecties met mooie mensen en waardevolle plekken voor persoonlijke groei. + Ik ben toch echt wel een stukje extra verliefd geworden op Rotterdam;)

Liefs, Evie

Ik ben Thomas en ik ben ondertussen 4de jaars lid. De afgelopen 4 jaar zijn dan ook voorbij gevlogen en zijn jaren geweest van intens genieten. Waarvan? Van de mooie gesprekken die je hebt over God en de groei die je maakt als groep naar God toe. Daarnaast geniet ik ook zeker van de prachtige avonden op de soos of spontane borrels.
Dit heeft er voor mij dan ook gezorgd dat ik prachtige vriendschappen heb mogen opbouwen en vrienden voor het leven heb.Dit klinkt volgens mij vrij goed, dus ik zou zeggen kom lekker langs en spreek even iemand aan op de EW of op de soos.

6eb58ccc-c021-4cb4-aafc-9ab7c4981abc_edited.jpg

Thomas, 4e jaarslid

bottom of page