LEDEN VERTELLEN

Toen ik naar Rdam verhuisde had ik niet verwacht dat ik zo gehecht zou raken aan de vereniging. In deze tijden, waar ik alleen maar thuis zit bij mijn familie, mis ik alles nog een beetje meer. De sociëteit, waar drankjes rijkelijk horen te vloeien, mis ik al enkele maanden, maar nog meer mis ik de mensen die er normaal gesproken rondlopen. In de korte tijd dat ik bij de vereniging zit, ben ik er zoveel van gaan houden. In een paar maanden heb ik de liefste vrienden gevonden, diepe gesprekken gehad over hele persoonlijke onderwerpen en historische feestjes mogen pakken met dispuut. Ik weet zeker dat, als iemand bij ons komt, ze net zo’n geweldige ervaring gaan hebben.

Elizabeth - 1e jaarslid

Je studententijd is de mooiste tijd van je leven, dit is iets wat je vaak hoort. Ik kan het je natuurlijk niet beloven, maar een studentenvereniging zoals NSR kan hier zeker aan bijdragen.  Of het echt de mooiste tijd van mijn leven is, dat moet natuurlijk nog blijken, maar ik kan nu al wel vol enthousiasme terugkijken op de afgelopen tijd. Een tijd waarin ik me nooit verveel. Twee borrel- avonden per week en dispuutgenoten die enthousiast zijn om samen te studeren of iets leuks te ondernemen. Een tijd waarin ik mijn sociale leven heb uitgebreid in een nieuwe stad. Een tijd van late avonden en veel drankjes. Een tijd die ik velen gun en daarom hoop ik jou volgend jaar ook te zien.

Julian - 1e jaarslid

Hee, ik ben Lara en aankomend jaar wordt mijn derde jaar bij NSR. In de afgelopen twee jaar heb ik mijn hart op kunnen halen aan memorabele soosavonden, goede gesprekken en spontane borrels met vrienden. Bij NSR kun je je studententijd vullen met eindeloos veel koffiedates, het ontdekken van je geloof en mooie feestjes. Samen maken we er een goede tijd van, hopelijk ben je er bij!

Lara - 2e jaarslid

Lara - 2e jaarslid

Hoi, ik ben Daniel Kok en sinds dit jaar ook lid bij NSR. Ik ben lid geworden bij NSR omdat er verschillende vrienden van mij al lid waren en zij hier erg enthousiast over waren. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om ook lid te worden. Veel leuke activiteiten zoals borrels, gala’s, vakanties, weekendjes weg en natuurlijk leuke feestjes. Maar ook veel nieuwe mensen leren kennen en mooie vriendschappen opgebouwd. Ik zou je zeker willen aanraden om ook lid te worden en ik verzeker je dat je er geen spijt van zult krijgen! Hopelijk tot volgend jaar!

Daniel - 1e jaarslid

Hooi, ik ben Annemarijn Palland en derdejaars lid bij NSR! De grootste reden dat ik lid ben geworden bij navigators was om andere christelijke studenten te leren kennen. Ik kom uit omgeving Zwolle en de mensen waarvan ik wist dat ze in Rotterdam gingen studeren waren op één hand te tellen. Bij NSR had ik binnen no time een fijne groep mensen om me heen waar ik samen mee kon eten, studeren, koffietjes doen, borrelen en op zondag samen kerken en lunchen. Ik geniet enorm van alle activiteiten die NSR biedt, en zou het echt iedereen aanraden! Hopelijk zie ik ook jou volgend jaar rondstruinen op onze mooie sociëteit. Groetjes!

Annemarijn - 3e jaarslid

Heee, ik ben Inge Boerma en ik ben afgelopen jaar lid geworden bij NSR. 

Ik ben voornamelijk lid geworden omdat ik meer het studentenleven in wilde en om meer mensen te leren kennen. En dat is zeker gelukt! Ik heb een heleboel leuke mensen leren kennen binnen en buiten mijn dispuut, er zijn leuke feestjes en andere activiteiten! Ik heb er dus absoluut geen spijt van en hoop je volgend jaar te zien.

Inge - 1e jaarslid

Halloo, ik ben Werner Zorge en ik heb dit jaar lid mogen worden van NSR, waar ik tot nu toe een waanzinnig mooie tijd heb gehad. Lekker borrelen op de soos, leuke feestjes, maar ook diepe gesprekken en nieuwe, waardevolle vriendschappen. Deze aspecten maken voor mij dat lid worden van NSR een van de betere keuzes is geweest is die ik gemaakt heb en zou het echt iedereen aanraden!

Werner - 1e jaarslid

Hoi ik ben Lise, 20 jaar en ik kom uit Eindhoven. Toen ik twee jaar geleden economie ging studeren aan de Erasmus Universiteit ben ik meteen lid geworden van NSR. Eerst wist ik het nog niet zeker, maar na veel enthousiaste verhalen van leden heb ik me ingeschreven. Ik kan nu niet begrijpen dat ik ooit getwijfeld heb! Bijna elke dag breng ik wel met mensen van de vereniging door, met meiden van mijn jaarclub, mijn dispuut en huisgenootjes. Ze zeggen altijd dat je studententijd de leukste periode van je leven is, dat kan ik tot nu toe volledig beamen. Een studentenvereniging is daarbij echt onmisbaar in mijn ogen! Er zijn veertien disputen en daardoor is er voor iedereen wel eentje waar hij of zij goed bij past. Wat voor mij de doorslag gaf om lid te worden, is dat naast heel veel gezelligheid er ook veel diepgang is. Door mooie en fijne gesprekken ben ik ben veel sterker in mijn geloof gaan staan, dat vind ik heel waardevol!

Lise - 2e jaarslid

Voor mij was lid worden bij NSR zeker geen lastige keuze. Door alle enthousiaste verhalen van vrienden die wel lid waren geworden kreeg ik destijds bijna spijt van mijn tussenjaar. Deze positieve mond-tot-mondreclame woog voor mij zwaar bij de keuze. Daarnaast was het met name het christelijke aspect van NSR dat mij de doorslag gaf om me in te schrijven. Naast alle studentikoziteit zocht ik wat diepgang in mijn studententijd. Ondanks de huidige omstandigheden die wat beperkingen met zich meebrengen zou ik mijn eerste jaar nu al als geslaagd willen bestempelen. Moet je nagaan wat jij in een jaar zonder lockdown kan gaan ervaren.

Joost - 1e jaarslid

Mijn naam is Anna-Fleur, ik ben 22 jaar en woon alweer 3 jaar in het altijd mooie Rotterdam (010). Voordat ik lid werd volgde ik de Alpha & Beta cursus bij NSR en kreeg zo al een mooie voorproef. In het eerste jaar van mijn studie werd ik gelijk lid en ging de studentenwereld voor mij open, ongetwijfeld zal dit voor jou niet anders zijn! Je bouwt al snel een sociaal netwerk op binnen en buiten het dispuut waar je uiteindelijk terechtkomt. 

Als derdejaars geniet ik nog steeds met volle teugen van het studentenleven, al is dat bij NSR door de huidige omstandigheden ook even wat anders. Online kringen en pubquizzen kan hopelijk snel weer worden ingewisseld voor mooie avonden met het dispuut op de sociëteit. 

In de afgelopen drie jaar heb ik gemerkt hoe waardevolle vriendschappen kunnen ontstaan. Tijdens allerlei verschillende activiteiten leerde ik om concreet invulling te geven aan mijn geloof. Naast mijn studie besteed ik dus veel tijd aan alles wat NSR te bieden heeft. Van dispuutsavonden en memorabele avondjes met een drankje aan de bar op de sociëteit tot gala’s en feestjes bij andere verenigingen. Zie ik je volgend jaar bij NSR? 

Rotterdam, de mooiste rotstad die er is!

Anna-Fleur - 3e jaarslid

Hay ik ben Claudia en derdejaars lid. Nadat ik Zeeland inmiddels wel had uitgespeeld, vond ik dat het tijd werd om in Rotterdam de boel eens te verkennen. En bij studeren hoort natuurlijk een studentenvereniging, dat vond ik althans. Feestjes pakken, uitgaan, drankjes drinken tot je erbij neer valt, dag in dag uit, de hele nacht door. Daar was ik naar op zoek. Totdat ik bij NSR binnenwandelde… Ik kom van oorsprong niet echt uit een christelijke omgeving dus het zal je misschien verbazen waarom ik er ben terecht gekomen. 

Hier kwam ik aanraking met het geloof en heb ik door de jaren heen waardevolle vriendschappen opgebouwd. De combinatie van onvergetelijke vele feestjes, gezelligheid met dispuut én de diepe gesprekken, maken mijn studententijd echt heel waardevol. Ik gun dat iedereen!

Claudia - 3e jaarslid

Toen ik ging studeren dacht ik echt dat het moeilijke tijd zou worden en dat ik het niet kon 

combineren met een studentenleven. Maar ik had ongelijk, lid zijn bij NSR is het geweldigste wat mij overkomen is en het valt prima te combineren met studie en werk. Als eerstejaars heb ik veel mogen meemaken, van grootse feestjes, tot late borrelavondjes op de sociëteit maar ook juist diepe gesprekken met mensen over het geloof en dat is wat NSR echt uniek maakt. Het gebeurt allemaal bij NSR en dus hoop ik jou ook volgend jaar te mogen bij ons te mogen zien.

Stefan - 1e jaarslid

‘Lid worden bij NSR brengt je studentenleven naar ander niveau.’

 

Hey, ik ben Maurits van Pelt en ik ben afgelopen jaar lid geworden bij NSR.

Vele vriendschappen worden hier gemaakt. 

Bij NSR zijn er veel activiteiten en feestjes. Je leert heel veel nieuwe mensen kennen en maakt dingen mee die je nooit eerder hebt meegemaakt. Twijfel je nog?

Heb je vragen of zit het in je bloed? Dm mij gerust op insta; @mauritsvp

Maurits - 1e jaarslid

Beste EW-lopers, Waarde aankomende leden,

 

Laat ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Bart Vertegaal, 19 jaar. De zomer van 2018, stond ik ook in jullie schoenen. Ik had al verhalen van anderen gehoord over de Eurekaweek en NSR en wilde graag kennis maken met de universiteit, NSR en de stad Rotterdam. Nu kan ik terugkijken op een onwijs gezellige week, waar de eerste vriendschappen binnen NSR al zijn ontstaan. Natuurlijk had ik ook twijfels, zoals: “Is het wel mogelijk om in je eerste jaar al lid te worden én je P te halen?”. Om eerlijk te zijn zag het er aan het einde van het eerste jaar niet zo rooskleurig uit, maar met een paar herkansingen in de zomer lukte het toch om de felbegeerde 60 punten binnen te hengelen. Als ik nu terugkijk, dan vraag ik mij wel eens af: “Zou ik het anders gedaan hebben?” en het antwoord is altijd ‘nee’. De herinneringen, vriendschappen, sociëteitsavonden, gala’s en vakanties zou ik voor geen goud gemist willen hebben. Durf het risico te nemen en schrijf je ook in, al helemaal als je afgelopen jaar je P al hebt gehaald!

Bart - 2e jaarslid

commissie@eurekaweeknsr.nl 

06 11255263

Eendrachtsplein 10

3012 LA Rotterdam

Website: nsr.nu

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social Icon

© EUREKAWEEK NSR 2021

WAPEN-NSR-&-ALVEUS-DEI-1.png
WAPEN-NSR-&-ALVEUS-DEI-2.png