LEDEN VERTELLEN

Heehoi! Mijn naam is Hilde en ik ben eerste jaar lid bij deze mooie vereniging. Voordat ik lid werd, miste ik het om mensen in de buurt te hebben die altijd wel enthousiast zijn voor een koffietje doen, borrelen of een goed gesprek. Mensen die altijd in zijn voor gezelligheid en een goed gesprek  heb ik hier op de vereniging zeker gevonden! Ondanks een periode waarin minder kon, verbaasde ik mezelf over de creatieviteit waarmee toch van allerlei activiteiten werden georganiseerd. Ik kan met overtuiging zeggen dat ik een top jaar heb gehad, wat dat betreft. Dit gun ik iedereen, ik hoop dat jij komend jaar ook zo'n topjaar mag hebben:)!

Hilde - 1e jaarslid

Hey! Ik ben Levi en nu één jaar lid bij NSR. Ik ben gelijk lid geworden toen ik met mijn studie Bedrijfskunde begon in Rotterdam. Dit kwam voornamelijk omdat ik pas verhuisd was en weinig mensen in Rotterdam kende. Ik wilde graag een enthousiaste groep mensen leren kennen en dat is zeker gelukt! Of het nu gezelligheid, een grap of een goed gesprek is, dat komt zeker allemaal aan bod. Naast je studie is het zeker goed te doen en zorgt voor mij echt voor een toevoeging van je studententijd. Ik zou zeggen waar wacht je nog op, zie ik je volgend jaar?!

Levi - 1e jaarslid

Het is geweldig om na een drukke dag school lekker even te ontspannen met de vereniging. Twee jaar geleden startte ik met de studie Docent muziek aan Codarts en ben ik meteen lid geworden. Opeens had ik een hele vriendengroep in Rotterdam erbij. In mijn eerste jaar hield ik zo van de borrelavonden dat ik elke dinsdag om drie uur ’s nachts pas in mijn bed lag en de volgende dag om negen uur les had. Ondanks dat dit wegens corona niet meer kan worden er heel wat andere activiteiten georganiseerd. Van disputenstrijden tot gala’s… voor alles wordt een veilige oplossing gezocht. In mijn dispuut voel ik heel erg de ruimte om, naast de ontspannen avonden, ook persoonlijke dingen te delen tijdens de diepgaande gesprekken die we met elkaar hebben, bijvoorbeeld op het gebied van geloof. Deze dingen geven je een hele waardevolle studententijd waar je later met plezier op terug kan kijken. Ik hoop dat jij ook op deze manier je plekje bij de vereniging vind!

IMG_5619%202_edited.jpg

Marije - 2e jaarslid

Hoi, ik ben Wim en ik ben vierdejaars lid van NSR. In 2017 besloot ik dat ik in Rotterdam wilde gaan wonen en hier nieuwe mensen wilde ontmoeten. Nadat ik mij had ingeschreven bij NSR had ik binnen no time een kamer en sindsdien heb ik al een aantal mooie jaren achter de rug. Bij NSR kom je gelijk in een dispuut waardoor je binnen no-time een vriendengroep om je heen hebt waarmee je van alles kan doen. Twee keer per week borrelen op de soos, feestjes, samen eten, vakanties, weekenden weg en er is altijd wel iemand die zin heeft om wat te doen. Dus als het je wat lijkt om nieuwe mensen te ontmoeten en je studententijd nog mooier te maken, schroom niet en schrijf je in!

Wim - 4e jaarlsid

Hey! Ik ben Ruth en eerstejaars lid bij NSR. Midden in een pandemie, miste ik de sociale contacten en was ik op zoek naar meer diepgang in het geloof. Bij NSR heb ik deze combinatie van ‘Bijbel en een drankje’ gevonden en ben ik inmiddels heel wat fijne vriendschappen rijker. Ik geniet nu al van alle contacten, dispuutsavonden, koffietjes en dinnerdates die de vereniging biedt en ik kijk uit naar de mooie tijden die er nog gaan komen. Hopelijk ben jij daar ook bij!

Ruth - 1e jaarslid

Hoi ik ben Ralph, 21 jaar en mag mezelf alweer een 3ejaars lid noemen.

in de zomer van 2018 ging ik op kamers in het mooie Rotterdam, toevallig in een dispuutshuis van NSR. Na ongeveer één goeie avond stond mijn beslissing vast en besloot ik lid te worden. De afgelopen tijd kijk ik melancholisch terug op al die legendarische avonden aan het marmer op Alveus Dei, onze Sociëteit. Lid worden heeft mijn studententijd compleet gemaakt, en is een niet te missen kans. Nu nog scoren bij de disputenloop. Tot dan!

Ralp - 3e jaarslid

‘Geniet maar van je studententijd, het is zo voorbij’. Een cliché uitspraak die je vast om de oren vliegt als je begint met studeren. En clichés zijn er niet voor niets! Ik ben Mirjam Melse en ik ben tweedejaars lid bij NSR. Nadat ik mijn P had gehaald, heb ik toch de keuze gemaakt om lid te worden bij een studentenvereniging, omdat ik iets miste. En bij NSR heb ik dat zeker gevonden; een hecht dispuut met waardevolle vriendschappen, onvergetelijke feestjes en gave gesprekken over het geloof. Kortom, genoeg redenen om lid te worden, hopelijk tot volgend jaar! :)

Mirjam - 2e jaarslid

HoiHoi, Jasper hier. Afgelopen jaar ben ik lid geworden bij onze mooie vereniging omdat ik opzoek was naar wat vrijetijdsbesteding.

Hoewel ik in Utrecht studeer, woon ik nog in Rotterdam en wilde dan ook hier op een vereniging. Na wat zoeken kwam ik bij NSR uit en wat ben ik er blij mee.

NSR en ook zeker mijn dispuut zorgen voor een hoop gezelligheid, pubquizjes en nog veel meer. Hopelijk zien we jou volgend jaar en kunnen we je dit laten zien!

Jasper - 1e jaarslid

Hoooi, ik ben Noa en tweedejaarslid bij NSR! Ik heb lang getwijfeld om lid te worden bij NSR, maar heb daar tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van! Het lid worden bij NSR gaf mij een hele andere dimentie van het studentenleven. Wat ik leuk vind aan NSR is dat je veel nieuwe mensen leert kennen op de soc (toen dat nog kon en wat hopelijk snel weer kan!!!) en ook veel leuke activiteiten doet met dispuut. Dit gaat van gezellige weekenden en vakanties weg tot gala's, borrels en leuke feestjes. Ik zou echt iedereen aanraden lid te worden bij NSR want je gaat hier zeker een hele gezellige studententijd tegemoet!

Noa - 2e jaarslid

Ik ben vorig jaar lid geworden bij NSR, omdat ik op zoek was naar nieuwe vriendschappen en goede gesprekken. Bijna een jaar later kan ik met overtuiging vertellen dat dit gelukt is! Ondanks vele Corona restricties ben ik aan het genieten van deze prachtige vereniging en de vele leuke activiteiten en interessante gesprekken die het te bieden heeft.

Sven - 1e jaarslid

Hallo ik ben Joël Allemekinders en 1ste jaars bij Navigators Rotterdam. De voornaamste reden dat ik lid wilde worden bij NSR was dat ik nieuwe vriendschappen wilde maken, in een stad waar ik toendertijd niemand kende. Nu heb ik dit zekerweten kunnen vinden, waardoor ik helemaal blij ben met de keuze om lid te worden. Ondanks corona was dit jaar nog steeds top, zo had je tijdens de corona tijd veel activiteiten die je samen kon doen met de vereniging. En probeerde je het dispuut zoveel mogelijk te zien als het maar kon, waardoor ondanks corona ik een geweldig 1ste jaar heb gehad. Met veel borrels, diepgang en vriendschappen voor het leven, ik raad het iedereen aan!

 

Hopelijk spreek ik je ooit onder het genot van een pilsje op de sociëteit, tot dan

Joël - 1e jaarslid

Hoi! Ik ben Loïs, tweedejaars psychologiestudent. Ik heb besloten lid te worden bij NSR nadat ik met iemand op de soc een leuk gesprek had tijdens een borrel. Hij was ontzettend enthousiast over NSR, hierdoor werd ik nieuwsgierig naar de vereniging. Nu ik zelf lid ben snap ik volledig waarom hij zo enthousiast was. We doen bij NSR veel verschillende activiteiten zoals: borrels, spelletjesavonden, vrijwiligers avonden, bijbelstudies, vakanties en weekendjes weg. Kortom, het is een hoop gezelligheid met heel veel leuke mensen.

Loïs - 1e jaarslid